VIDEO – Se întâmplă chiar ACUM: Au ieșit cu tractoarele în stradă! „AJUNGE!”

Iată că ziua protestului a venit! Fermierii români s-au săturat de promisiuni, așa că sunt hotărâți să-și facă auzită vocea ieșind cu tractoarele în stradă.

Așa cum anunța AgroTV în urmă cu trei săptămâni, fermierii din județul Satu Mare au hotărât să își aducă tractoarele în stradă, în semn de avertisment. Protestul are loc chiar acum (luni, 28 noiembrie 2022), pe străzile municipiului Satu Mare, unde a ajuns un convoi compus din zeci de tractoare și utilaje agricole.

Fermierii au început să se strângă cu utilajele agricole la sediul Cooperativei Samus Lact încă de duminică, după cum se poate vedea în cele două filmulețe postate pe rețelele de socializare (vezi linkurile de mai jos).

https://fb.watch/h49mQx8Ekx/

https://fb.watch/h49s5oP3Cp/

„Luni (astăzi – n.r.) la 11:00 începem un protest de avertisment, aproximativ 35 de tractoare. În magazine și supermarketuri, rafturile sunt pline cu produse care nu respectă legislația României și cea EU. Produsele sunt pline cu uleiuri vegetale hidrogenate, cu doze mult peste ce este admis, 2g la 100 g, mai ales cele de post. În timp ce ei vând produse cancerigene, noi închidem fermele, se depopulează satele. AJUNGE!!!”, au transmis membrii Cooperativei Samus Lact pe pagina de Facebook a asociației.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole