Vești bune de la directorul general APIA pentru apicultori

Înainte de Paște, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, vine cu vești bune pentru apicultori. Într-o informare adresată fermierilor, șeful APIA a făcut următoarele precizări.

”În Monitorul Oficial nr. 381 din 18.04.2022 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 511 din 14.04.2022 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 339/2020 privind Programul Național Apicol pentru perioada 2020-2022, a normelor de aplicare, a valorii sprijinului financiar, precum și pentru stabilirea unor măsuri de aplicare a acesteia.

Pentru a facilita accesarea măsurilor și în vederea atenuării efectelor provocate de situația economică actuală, au fost efectuate o serie de modificări și completări la Programul Național Apicol, care se referă, între altele, la:

  • Actualizarea cursului de schimb utilizat;
  • Actualizarea formularelor cererilor de intenție;
  • Instrucțiuni privind depunerea cererii de intenție;
  • Condiții de eligibilitate;

Informații detaliate cu privire la toate aceste modificări, Hotărârea Guvernului nr. 511 din 14.04.2021 mai sus menționată se regăsesc pe site-ul APIA, în secțiunea Măsuri de Piață Apicultura – anul 2022.”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole