Mai avem ce mânca la anul? ”Va fi o criză alimentară cum nu s-a mai văzut”

Trufandale întârziate, mai puține și mai scumpe. Asta anunță pentru primăvara anului 2022 legumicultorii din Buzău, care spun că scumpirea energiei electrice, a gazului și a chiar cocsului îi determină să-și regândească planul de cultură pentru legumele pe care, în mod normal, le produceau pe timpul iernii. Producătorii se plâng de costuri exagerate cu încălzirea solariilor pe care nu și le permit, iar asta îi determină fie să amâne cultivarea primelor legume sau chiar să micșoreze suprafețele de producție. În aceste condiții, unii se așteaptă la ce e mai rău – în doi trei ani, vom asista la o gravă criză alimentară, avertizează aceștia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole