Mai avem ce mânca la anul? ”Va fi o criză alimentară cum nu s-a mai văzut”

criza alimentara marile magazine
Imagine: pixabay.com

Trufandale întârziate, mai puține și mai scumpe. Asta anunță pentru primăvara anului 2022 legumicultorii din Buzău, care spun că scumpirea energiei electrice, a gazului și a chiar cocsului îi determină să-și regândească planul de cultură pentru legumele pe care, în mod normal, le produceau pe timpul iernii. Producătorii se plâng de costuri exagerate cu încălzirea solariilor pe care nu și le permit, iar asta îi determină fie să amâne cultivarea primelor legume sau chiar să micșoreze suprafețele de producție. În aceste condiții, unii se așteaptă la ce e mai rău – în doi trei ani, vom asista la o gravă criză alimentară, avertizează aceștia.

YouTube player

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!  orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

  CELE MAI COMENTATE ARTICOLE  

PUBLICITATE

© AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.

Hide picture