28 mai 2022 - 13:01

VIDEO Cum să-ți faci un solar ieftin și cu materiale ușor accesibile

Cum aflam informatii de inters pentru dumneavoastra, imediat le punem in “luminile rampei’. Avem credinta ferma ca va vor fi de folos. Am gasit ceva interesant, si anume, modul in care poti sa iti faci propriul solar ieftin sau chiar o sera de familie. Bugetul alocat nu depaseste cateva sute de lei.

Asadar, serele sunt usor de intretinut si, din fericire, acestea pot fi scalate, remodelate, si redimensioante pentru a se potrivi in orice gospodarie. O seara ofera climatul necesar plantelor si legumelor pe care doriti sa le plantati. Acest climat, pe de o parte pastreaza plantele pe toata durata anului, iar pe de alta parte, o sera sau un solar va poate asigura legume chiar si pe timpul iernii. Iar daca aveti “in sange” un pic de spirit de comerciant, atunci va puteti vinde surplusul de legume.

In ciuda zvonurilor, sa construiesti o sera este mult mai usor decat va asteptati. Tot ce trebuie este o simpla structura de lemn, fier sau materiale compozite, pe care o poate construi oricine. In plus, mai aveti nevoie de folie de plastic pentru exterior. Inutil sa va spun ca puteti cumpara toate componentele din orice magazin cu materiale de constructii sau le puteti comanda pe internet din site-urile de specialitate. Spor la treaba!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.