USAMV Iaşi primeşte certificatul “Gradul de încredere ridicat”

21

usamv_is_MARE

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ va primi astăzi certificatul care îi asigură „Gradul de Încredere Ridicat“ din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

Conducerea universităţii spune că evenimentul va avea loc în cadrul unei ceremonii organizate în Aula Magna „Haralamb Vasiliu“, la care vor participa din partea organismului de evaluare directorul prof.dr. Ioan Curtu, prof.dr. Mihai Octavian Popescu, directorul comisiei responsabile de USAMV, cât şi membri din Senat şi din Consiliul de Administraţie al universităţii.
Evaluarea instituţională a fost realizată de către o echipă formată din cadre didactice şi studenţi, atât din străinătate, cât şi de la alte instituţii de profil din ţară şi s-a desfăşurat în luna iunie a anului curent. Domeniile de studiu care au fost urmărite sunt cele patru de bază: Agronomia, Horticultura, Zootehnia şi Medicina Veterinară.
Reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior precizează că o astfel de evaluare se realizează, conform legii educaţiei, o dată la cinci ani de zile.
Reamintim faptul că la evaluarea precedentă, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ a primit tot „Gradul de Încredere Ridicat“ din partea ARACIS.

Citește și

Cmentariile sunt închise