USAMV: Cum se va desfasura activitatea in noul an universitar

Conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) din Iași precizează că noul an universitar va începe la data de 14 septembrie. În semestrul I din anul universitar 2020-2021, activitatea didactică se va desfăşura atât on-line cât și față în față explică reprezentanții instituției de învățământ preuniversitar din Iași.

La ciclul de licență vorbim de inginerie. La toate facultățile, studenții de la ciclul de licență, învăţământ cu frecvenţă, vor participa la cursuri doar on-line.

Ce mai trebuie menționat este faptul că în primele şapte săptămâni din semestrul I, studenţii de la ciclul de licenţă, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie, din anii I şi II vor efectua activităţi didactice practice (laboratoare/seminarii) faţă în faţă, iar studenţii din anii III şi IV vor efectua aceste activităţi didactice on-line după cum spun cei de la USAMV Iași.

La Medicină veterinară, în primele şapte săptămâni din semestrul I, studenţii de la Facultatea de Medicină Veterinară, din subgrupele A, din toţi anii de studii, vor efectua activităţi didactice practice (laboratoare/seminarii) faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studii, vor efectua aceste activităţi on-line după cum declară conducerea universității.

În ceea ce privește învățământ la distanță, activităţile didactice pentru studenţii de la ciclul de licenţă, învăţământ la distanţă, se vor realiza majoritar on-line, aceștia urmând a fi convocați de 2-3 ori la sediul facultăților pentru activități față în față explică conducerea USAMV Iași.

La ciclul de masterat și de doctorat activitatea se va desfășura conform planului pus la punct de universitate.

Un alt aspect extrem de important îl reprezintă cazarea în cămine. Aceasta se va efectua în perioada 10-13 septembrie, doar pentru studenţii din anii I şi II, pentru o perioadă de şapte săptămâni. La sfârșitul acestei perioade, pe 29-30 octombrie, se vor decaza iar activitățile didactice se vor desfășura on-line, de la domiciliu.

Pentru studenţii din anii III şi IV, care în primele şapte săptămâni vor desfăşura activităţi didactice doar on-line, cazarea se va face în zilele de 30-31 octombrie.

Corespondent Agro TV Iași: Daria Diaconiuc

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole