PETRE DAEA FACE CHIAR ACUM CÂTEVA ANUNȚURI IMPORTANTE PENTRU TOȚI FERMIERII! IMAGINI LIVE DIN STUDIOUL AGRO TV AMENAJAT LA AGRARIA

35

Petre Daea se pregateste sa faca o serie de anunturi importante din studioul Agro TV amenajat la Agraria 2017, cea mai mare expozitie agricola din Transilvania. Imaginile vor fi transmise in direct pe TV, YouTube si Facebook.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.

Citește și

Cmentariile sunt închise