Un remediu siberian pentru sănătate şi longevitate: Deseatisil Altaiskii – 10 „puteri" din Altai

25

5.jpgDe ani şi ani, savanţii ruşi cercetează cu minuţiozitate străvechile leacuri populare, folosite de locuitorii Siberiei şi Regiunii Altai, în tratamentul multor afecţiuni cronice.

Nu întâmplător, cercetătorii ruşi studiază leacurile străvechi din aceste zone geografice unde populaţia se bucură de o stare de sănătate foarte bună, iar longevitatea este moştenită din generaţie în generaţie, pentru că leacurile se transmit din tată în fiu. Mai mult, de efectele miraculoase ale leacurilor naturale unice din Taiga beneficiază nu numai locuitorii din această zonă.

 

Experienţa milenară a călugărilor tibetani, privind efectele benefice ale unor produse unice, s-a răspândit prin intermediul popoarelor migratoare, care au traversat teritoriul Siberiei.

De curând, savanţii ruşi au reuşit să reconstituie vechea reţetă a medicinii populare, folosită de locuitorii Siberiei şi regiunii Altai, în tratamentul afecţiunilor grave, dar şi pentru efectul preventiv.

Deseori, în notiţele adunate de cercetătorii care străbăteau enigmaticul teritoriu siberian , se regăsesc amănunte referitoare la cele zece elemente naturale din reţeta miraculosului produs-numit Deseatisil Altaiskii-10 puteri din Altai. În compoziţia legendarui leac se adună 10 componente naturale, renumite în medicina alternativă din Siberia: Mumio, grăsimea de bursuc, concentratul din coarne de ren, extractul din ciuperca Chaga, uleiul de nucă, uleiul din fructe de Armurariu, polenul din flori, propolisul, mierea din Ural şi acidul succinic (spirt de chilimbar).

Produsul „10 puteri din Altai” se găseşte şi în ţara noastră şi poate folosit şi de persoanele dornice să-şi îmbunătăţească starea de sănătate. Produsul are un efect benefic pentru : Sistemul cardio-vascular (în aritmii, varice, ateroscleroză, infarct miocardic, tensiune oscilată, angină pectorală); Sistemul osos: artrită, gută, hernii de disc, artroză, poliartrită; Sistemul endocrin : diabetul zaharat, disfuncţiile glandei tiroide; Sistemul respirator: tuse cronică, bronşită, astm bronşic, tuberculoză, Sistemul digestiv, Sistemul uro-genital, Sistemul nervos periferic, pentru probleme ale vederii : glaucom, cataractă, conjunctivită etc.

Leacul din Altai este expus în cadrul unei expoziţii cu vânzare, găzduită în incinta Hotelului „Capitol” din Capitală, Calea Victorir nr 29, vineri, 1 februarie, începând cu ora 9.00. Telefoane :0368 433.505; 0744 805.532, 0784 598 699.

 

Sursa: http://www.click.ro/lifestyle/sanatate/remediu-siberia-sanatate-leacuri-afectiuni_0_1552044877.html#

Citește și

Cmentariile sunt închise