Un porc mistreţ a atacat grav un bărbat. Ce s-a întâmplat cu victima

După ce a fost atacat de un porc mistreţ, un buzoian a ajuns duminică, la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean al municipiului. Bărbatul a fost rănit pe unul dintre braţe, pe torace şi pe ambele picioare.

„În jurul orei 15,20, la UPU-SMURD a fost transportat cu ambulanţa un bărbat în vârsta de 53 de ani din comuna Cozieni, care a fost atacat de un porc mistreţ. Bărbatul a suferit policontuzii prin agresiune animală, cu plăgi la nivelul antebraţului stâng, torace posterior dreapta, coapsa bilateral şi gambă stânga”, au precizat reprezentanţii Spitalului Judeţean, citați de Agerpres.

Pacientul a primit îngrijiri medicale de specialitate, este conştient, cooperant, stabil hemodinamic şi respirator. Bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare organizată de administratorul fondului privat de vânătoare 25 Brăeşti, AVPS Călifarul.

O anchetă a fost declanșată în acest caz pentru a se afla împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole