Un partid propune ca 75% din produsele din supermarketurile autohtone să fie româneşti

16

supermarketPentru a veni în ajutorul micilor întreprinzători români, Partidul Ecologist Român propune reducerea programului marilor supermarket-uri și condiționarea continuării activității acestora de comercializarea cu prioritate a produselor românești.

În acest sens, PER demarează acțiunile necesare depunerii în Parlament a unei legi care să instituie închiderea supermarket-urilor la ora 18 în zilele lucrătoare și sâmbăta la ora 12, duminică urmând ca toate aceste mari magazine să fie închise, după cum au anunţat reprezentanţii grupării, printr-un comunicat de presă.

“Proiectul inițiat mai prevede și ca 75% din produsele alimentare expuse pe rafturile supermarketurilor să fie de producție românească — măsură care va asigura o piață de desfacere pentru producătorii autohtoni.”, se mai arată în documentul citat.

PER consideră că modificările propuse vor facilita dezvoltarea micilor magazine de cartier, venind astfel în sprijinul românilor care încearcă să-și câștige, muncind cinstit și din greu, traiul zilnic.

Citește și

Cmentariile sunt închise