Un nou an cu producții RECORD pentru Dimitrie Muscă? ”Culturile sunt extraordinare, de revistă”

Afacerea lui Dimitrie Muscă de la Combinatul Agroindustrial Curtici reprezintă un reper în industria agroalimentară din România, iar rezultatele vorbesc de la sine. Se pare că nici anul 2023 nu face excepție, cel puțin în ceea ce privește producțiile de la culturile de toamnă.

Într-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ghinea, Dimitrie Muscă ne-a vorbit despre starea culturilor din ferma sa în acest moment. Potrivit spuselor sale, culturile arată excepțional, astfel că producțiile vor fi mari și anul acesta.

”Din ce am văzut și din ce simt la ora actuală, culturile din anul acesta sunt culturi de revistă. În zona noastră, în vestul țării, nu știu în rest, dar aici sunt culturi extraordinar de frumoase, cu potențial maxim”, a precizat Dimitrie Muscă.

Fermierul din județul Arad a obținut rezultate impresionante și anul trecut la culturile de toamnă. Producția medie la grâu în 2022 a fost de 8.557 kg/hectar, în timp ce producția de rapiță a fost de 4.620 kg/hectar, iar orzul l-a închis cu 7.802 kg/hectar.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole