Un deputat susține că România a cheltuit inutil banii pentru cadastrul național, de la FMI

21

terenhjhfDeputatul PP-DD Giurgiu, Liliana Ciobanu, a acuzat statul român că a cheltuit în alte scopuri banii primiți de la FMI în urmă cu 17 ani pentru realizarea cadastrului național. 

“Potrivit unor informații vehiculate în medii care cunosc îndeaproape fenomenul agricol național, România a primt încă din anul 1997 suma necesară de bani pentru realizarea întregii situații cadastrale a țării. Banii au fost dați de către Fondul Monetar Internațional, iar România avea obligația să îi folosească exact pentru destinația respectivă, adică pentru realizarea cadastrului. Potrivit unor declarații recente ale unor oficiali guvernamentali, cadastrul României va fi început abia…în toamna acestui an, fapt care pare incredibil, având în vedere că statul român a primit banii pentru această operațiune în urmă cu 17 ani”, a declarat ea.

Deputatul din Giurgiu i-a atras atenția ministrului Agriculturii asupra faptului că realizarea cadastrului național ar trebui să fie o prioritate pentru România și i-a cerut să lămurească problema banilor pe care FMI i-a alocat realizării acestui proiect.

Citește și
1 Comentariu
  1. ancha spune

    Cei vinovati sa fie cercetati. DNA-ul ce face ?

Cmentariile sunt închise