28 septembrie 2021 - 11:29

Ultimele noutati din industria globala a hranei pentru animale.

New Hope Liuhe finalizează construcția la prima fermă de porci din Vietnam

Producătorul chinez de hrană, New Hope Liuhe, filiala agroalimentară a grupului New Hope, a finalizat construcția primei ferme de porci din Vietnam. Noua fermă va extinde amprenta New Hope în Asia de Sud-Est, în topul celor 8 firme de hrană existente în Vietnam, care au vândut peste 700.000 de tone de furaje în 2018. New Hope spune că ferma de porci Binh Phuoc îl va ajuta să crească vânzările cu 90.000 de tone de hrana pentru porci în fiecare an.

Ferma din provincia Binh Phuoc este de așteptat să primească porci în noiembrie și, eventual, va avea un inventar de 13.500 de scroafe.

AB Vista oferă cele mai recente informații despre tehnologia NIR

AB Vista a susținut recent seminarul „Academia NIR” din Manila, Filipine, pentru a împărtăși cele mai noi dezvoltări ale tehnologiei NIR în materie de aplicații pentru furaje și materii prime.

Chris Piotrowski, director la Aunir, o divizie a AB Vista, și-a împărtășit perspectiva asupra „Viitorului NIR”. Dr. Natchanok Amornthewaphat a prezentat „Controlul calității mixabilității în furaj și utilizarea NIR”, oferind exemple practice pentru a demonstra importanța uniformității furajelor, cum va afecta creșterea animalelor și cum poate ajuta NIR-ul

AB Vista oferă cele mai recente informații despre tehnologia NIR

AB Vista a susținut recent seminarul „Academia NIR” din Manila, Filipine, pentru a împărtăși cele mai noi dezvoltări ale tehnologiei NIR în materie de aplicații pentru furaje și materii prime.

Chris Piotrowski, director la Aunir, o divizie a AB Vista, și-a împărtășit perspectiva asupra „Viitorului NIR”. Dr. Natchanok Amornthewaphat a prezentat „Controlul calității mixabilității în furaj și utilizarea NIR”, oferind exemple practice pentru a demonstra importanța uniformității furajelor, cum va afecta creșterea animalelor și cum poate ajuta NIR-ul în determinarea mixabilității.

Dr. Jae Cheol Kim a prezentat „Variabilitatea calității SBM și controlul efectiv al calității prin NIR” și a explicat importanța înțelegerii activității ureazelor și a lizinei reactive în masa de soia, iar Alejandro Criado a discutat despre identificarea eșantionului cu NIR și a oferit informații despre modul în care NIR poate identifica substanțe și diferențele spectrale.

Bühler extinde portofoliul de insecte prin râme

Bühler a dezvoltat o serie de tehnologii pentru a oferi soluții de creștere și procesare pentru industria insectelor. „Propunerea noastră pe piață este să sprijinim industria prin soluții care produc și prelucrează o serie de specii de insecte”, spune Andreas Aepli, CEO Bühler Insect Technology Solutions. Prima fabrică industrială de muște a soldaților negri a fost deschisă în iunie, iar Bühler este acum în execuția unei noi instalații pentru a doua specie, viermele galben.

Bühler va sprijini proiectul, proiectarea, instalarea și punerea în funcțiune a unei instalații de producție completă de astfel de viermi într-o instalație de 2.300 mp.

Viermele de faţa oferă oportunități interesante de piață în aplicațiile predominant alimentare, având o valoare nutritivă mare care include proteine, acizi grași, vitamine, minerale și fibre alimentare.