Uleiuri regale: Luna Solai a devenit Furnizor al Casei Regale a României

35

felicia1Cel mai iubit brand din Transilvania, Luna Solai, a primit duminică, 30 noiembrie 2014, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Peleș din Sinaia, calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru uleiurile presate la rece. Titlul a fost înmânat de Alteța Sa Regală Principesa Margareta, în numele Majestății Sale, Regele Mihai, anteprenoarei Felicia Tulai, cea care, începând din 2011 se dedică trup și suflet promovării acestui brand atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

Ceremonia în care diploma de recunoaştere a fost oferită micuței fabrici de untdelemn din localitatea Luna, județul Cluj, a avut loc la Bruxelles. Pe o piaţă în care ambalajul, marketing-ul, promovarea intensivă au devenit instrumentele principale de a determina consumatorii să aleagă un anumit produs, recunoaşterea unor calităţi independent de numele producătorului este cu atât mai valoroasă. De acest lucru a fost convinsă încă la început Felicia Tulai, tânăra antreprenoare care a decis să ducă afacerea părinților săi la nivelul următor.

„Noi suntem un producător mic chiar și pentru piața românească. Am știut însă mereu că uleiurile pe care le producem la mica fabrică de familie din localitatea Luna sunt foarte bune, iar clienții și toți care ne-au gustat produsele ne spun mereu acest lucru. Faptul că un juriu de specialiști de la Bruxelles a decis să ne acorde o stea de aur pentru gustul uleiului nostru de floarea-soarelui este o recunoaștere a muncii părinților mei care au pornit afacerea și sunt sufletul uleiurilor Luna Solai, uleiuri presate la rece”, ne-a declarat Felicia Tulai, tânăra care a transformat untdelemnul presat la rece al părinților săi într-un brand al calității pe o piața invadată de falsuri. De altfel, la Bruxelles, la înmânarea diplomei din partea Institutului Internațional de Gust și Calitate (International Taste&Quality Institute – ITQI) de la Bruxelles, Felicia l-a însoțit pe tatăl său, Mihail Tulai pentru a ridica împreună prestigioasa distincție. (Sursa: transilvaniareporter.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise