Transavia inaugurează un nou complex avicol la Cristuru Secuiesc

8

Alba Iulia, 2012 – Transavia, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, anunţă inaugurarea unei noi unităţi de creştere a păsărilor – complexul avicol de la Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita.
Noul complex avicol este o investiţie de anvergură în procesul de creştere a puilor, realizată de Transavia în judeţul Harghita, numărând 36 de hale de producţie. Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizată cu echipamente germane de ultimă generaţie, de la liderul mondial în domeniu, Big Dutchmann.


„Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din România în domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs în cadrul companiei, pentru că doar aşa putem fi siguri că adevărata calitate şi siguranţă alimentară sunt livrate consumatorilor”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.
Odată cu această investiţie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de muncă, a mărit capacitatea de producţie a Staţiei de Incubaţie şi obţinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreţuri combinate Sîntimbru, precum şi capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, mărindu-se şi parcul auto cu autospeciale care deservesc această fermă.

****
Despre Transavia
Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. Grupul Transavia produce în prezent peste 50.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. Transavia deţine 15 ferme de crestere  pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (inclusiv Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Citește și

Cmentariile sunt închise