NOTĂ Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.
ATENȚIE! orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.
CELE MAI COMENTATE ARTICOLE
AGRO TV NETWORK
Sediul social – Cluj Napoca, B-dul Muncii nr.18, corp B, parter
Punct de lucru – Cluj Napoca, Str, Cetății, 39/2
Sediul TV – Bucuresti, sector 1
Strada Presei Libere nr 1, Casa Presei Corp A3, etaj 4
Tel. +4 031 405 2800
E-mail: stiri@agro-tv.ro
Folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și/sau accesa informații despre dispozitiv. Facem acest lucru pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru a afișa anunțuri (ne)personalizate. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite să procesăm date precum comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neconsimțământul sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.
© AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.
3 răspunsuri
In satele Transilvănene sant foarte multi tineri care ar dorii sa crească animale.problema este desfacerea produselor s au livrarea animalelor ajunse la perioada de livrare .nu exista nici o posibilitate si nici o parghie prin care sa si vândă animalele. Statul este mort.luati exemplul vecinilor Maghiari
Spuneți cite bubaline sunt acum
Se reduce efectivele din cauza ne pasari guvernantilor si controalelor efectuate de APIA care au putere mai mare de decizi ca DSV ul suntem in controale de 5 -6 ani in control an de an mai bine le vindem