Tot ce vrei sa stii despre carosari utilitare de 3,5 tone

Autoutilitarele de 3,5 tone sunt din ce in mai utilizate datorita avantajelor evidente: eficienta, raport bun intre consum si sarcina utila, capacitatea de a circula in spatii inguste in interiorul oraselor si posibilitatea de a fi conduse cu permis categoria B.
firewood-1093634_12801
Pe langa capacitatea lor de a fi utilizate ca masini de transport marfa, minivan-uri si microbuze autosasiul de 3,5 tone poate fi carosat pentru a fi utilizat intr-o multime de alte aplicatii.
Carosarea cu bena fixa sau basculabila este una din cele mai raspandite tipuri de carosare cu aplicatii directe in constructii, intretinere si mentenanta industriala si civila, agricultura si amenajari spatii verzi. Obloanele rabatabile permit incarcarea si descarcarea pe laterale si pe spate, in functie de spatiul unde se afla masina si de locul in care se doreste incarcarea/descarcarea.
Carosarea cu bena si macara reprezinta o solutie ideala atunci cand se doreste incarcarea sau descarcarea rapida a utilitarei. Astfel macaraua poate asigura manipularea rapida de sarcini mari care ar necesita timp indelungat de incarcare sau descarcare. Prin rapiditate procesului de manipulare se reduc timpii in care autovehiculul stationeaza evitand astfel problemele care pot aparea mai ales in interiorul oraselor. De asemenea, deoarece este nevoie de un singur operator, se reduc costurile, mai ales in cazurile unde la incarcare-descarcare ar fi nevoie de echipe de 2,3 sau chiar mai multi oameni.
Carosarea cu lift container (hooklift) reprezinta solutia ideala pentru colectarea de materiale reciclabile si transportul lor in orase unde spatiul este o problema. Prin utilizarea mai multor tipuri de containere, utilitarele dotate cu hooklift pot fi utilizate in constructii, industria de reciclare si salubritate, agricultura, etc.
Carosarea cu nacela de lucru la inaltime transforma sasiul de 3,5 tone intr-o platforma aeriana. Combinand autonomia unui autovehicul cu posibilitatea de lucru la inaltimi de pana la 20 de metri, autoutilitara poate fi utilizata in intretinerea instalatiilor electrice, toaletarea vegetatiei in orase, intretinere cladiri, etc. Prin raza laterala de lucru, aceasta asigura accesul in spatii aflate la distante de pana la 12 metri fata de locul in care accesul auto este permis.
Carosarea cu prelata sau box si lift hidraulic montat pe spate combina capacitatea mare de transport a unei utilitare cu rapiditatea incarcarii si descarcarii marfurilor asigurate de un stivuitor. Aceasta solutie este utila mai ales acolo unde, la locul de incarcare sau descarcare, nu se afla un utilaj de incarcat.
Pentru solutii personalizate sau speciale de carosare intrebati un specialist, astfel masina dumneavoastra va deveni mai mult decat un mijloc de transport. Pentru acest tip de servicii intrati aici: Lift truck – Utilaje.  Va deveni o solutie pentru afacerea dumneavoastra!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole