Torino: Salonul Gustului şi Terra Madre – 25-29 octombrie 2012

26

Între 25 şi 29 octombrie 2012 la Lingotto Fiere şi Oval din Torino se desfăşoară Terra Madre şi Salonul Gustului. Pentru prima oară cele două evenimente formează un eveniment unic, tema acestui an fiind “Hrana care schimbă omenirea” scrie Primaria din Torino pe pagina sa in limba romana.  Pe portalul evenimentului sunt disponibilie toate informaţiile în legătură cu modul de participare, precum şi cu programul complet.


Participarea românească:
Faţă de anii trecuţi, participarea românească este ceva mai discretă, se remarcă dealtfel absenţa ţării nostre din lista ţărilor care propun produse sau evenimente.
Spicuim din programul celor 4 zile:
•    vineri 26 octombrie 2012 la orele 12.00 la conferinţa cu titlul: 400 Prezidii: o idee de agricultură (pavilion 1, Sala Rossa Rio+20) va fi prezent Marian Popoiu din partea prezidiului Slow Food Brânza de burduf. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
•    sâmbătă 27 octombrie 2012 de la orele 15.00 la Auditorium Giovanni Agnelli, Centro Congressi Lingotto va avea loc deschiderea celui de-al VI Congres Internaţional de Slow Food. Va fi prezent şi va interveni Dacian Cioloş, Comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Citește și

Cmentariile sunt închise