Topul companiilor aeriene cu cele mai bune meniuri pentru pasageri

14

Ce companii aeriene oferă cele mai interesante meniuri pasagerilor în timpul zborurilor?
Olandezii de la KLM a fost selectaţi în fruntea unui top realizat de site-ul Skyscanner ca fiind cea mai bună companie aeriană din Europa, cu zboruri pe distanţe lungi, din punct de vedere al serviciilor culinare oferite pasagerilor în timpul deplasărilor.

Peste 550 de călători şi bloggeri au votat compania aeriană favorită din punct de vedere al meniurilor oferite, în cadrul clasamentului anual European Airline Food Awards.

KLM oferă patru tipuri de meniu pentru business-class, pe care le alternează săptămânal, şi sandwich-uri cu ingrediente organice pentru economy-class, respectiv veselă şi tacâmuri create de designerul olandez Marcel Wanders.

Distincţia a fost acordată companiei aeriene olandeze după mai puţin de două luni de când a început să pună la dispoziţia pasagerilor un meniu realizat de bucătarul olandez Richard Ekkebus, premiat cu stele Michelin.

În perioada 1 decembrie 2012 – 30 septembrie 2013 pasagerii World Business Class vor putea degusta vânat sau cod cu curry în sos de cocos şi lămâie – specialităţi franţuzeşti clasice cu accente asiatice, potrivit reprezentanţilor KLM.

Aeroflot, SAS, Air France şi British Airways sunt companiile aeriene care completează top 5, la categoria zborurilor pe distanţe lungi.

La secţiunea low-cost, învingătoarea este compania turcească Pegasus, iar la cea a zborurilor pe distanţe scurte clasamentul este condus de SAS (Scandinavian Airlines System).

Între timp cititorii site-ului epicurious.com au optat pentru Turkish Airlines, Cathay Pacific Airways şi Singapore Airlines ca fiind favoritele lor în ceea ce priveşte serviciile culinare.

Iată mai jos topul complet ale celor de la Skyscanner:

Top 5 servicii culinare ale companiilor aeriene low-cost:

1. Pegasus (Turcia)

2. Flybe (UK)

3. Monarch (UK)

4. easyJet (UK)

5. Vueling (Spania)

Top 5 servicii culinare ale companiilor aeriene cu zboruri pe distanţe scurte

1. SAS

2. Lufthansa

3. Turkish Airlines

4. British Airways

5. Aeroflot (Russia)

Top 5 servicii culinare ale companiilor aeriene cu zboruri pe distanţe lungi

1. KLM

2. Aeroflot

3. SAS

4. Air France

5. British Airways

Sursa: http://www.apropo.ro/life-style/topul-companiilor-aeriene-cu-cele-mai-bune-meniuri-pentru-pasageri-10508117

Citește și

Cmentariile sunt închise