Termen URGENT pentru subvențiile APIA! Anunțul directorului Adrian Pintea

Fermierii care vor să beneficieze de anumite scheme de sprijin APIA în anul 2022 trebuie să țină cont de două date extrem de importante în luna decembrie:

  •  15 decembrie – termen limită pentru depunere cererilor inițiale de solicitare ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022
  • 30 decembrie – termen limită pentru depunerea cererilor de acord pentru subvenția la motorină.

”În această perioadă, până în 15 decembrie, se depun cererile inițiale anuale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022. Le reamintesc fermierilor că aceste cereri trebuie să fie avizate de către ANZ și se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află.

Cererile de acord prealabil aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina pe care fermierii noștri o utilizează în agricultură pentru anul 2022, se depun de asemenea la centrele județene APIA până în data de 30 decembrie inclusiv. Toate documentele care trebuie să însoțească cererile sunt afișate pe site-ul agenției. (…) Acordul prealabil pentru finanțarea prin rambursare se emite de către centrele județene APIA în termen de 20 de zile lucrătoare de la data depunerii acestui acord”, a precizat șeful APIA în direct la AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, realizată de Ovidiu Ghinea.

Mai multe detalii privind documentele care trebuie depuse odată cu cererea de solicitare ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022 se pot găsi AICI.

În ceea ce privește cererea pentru subvenția la motorină, puteți găsi mai multe informații AICI.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole