Târgul Produs de Cluj, ajunge la Zalău

produsdecluj

În perioada 7-9 iunie 2013 va avea loc la Zalău o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. La această ediţie a târgului vor participa peste 80 de expozanţi clujeni dar şi producători din judeţul Sălaj, care vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate, făină şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Un produs tradiţional local, vedetă a târgului, îl va reprezenta celebra ţuică de Sălaj, cei interesaţi putând s-o achiziţioneze la preţ de producător.

De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din Cluj cât şi din zona Sălajului. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie se vor număra reprezentaţii de teatru de păpuşi precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Astfel, copiii vor putea să participe sâmbătă, între orele 13.00 şi 15.00, la un atelier de sculptură în fructe şi legume, iar duminică, 9 iunie 2013, între orele 12.30 şi 13.30, la spectacolul cu piesa “Croitoraşul cel isteţ” susţinut de către Teatrul de Păpuşi Puck. În acelaşi timp, cei mici vor avea ocazia, pe parcursul întregii manifestări, să se joace în parcul de distracţii special amenajat în acest scop.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult