Târgul pentru Fermieri și Industrie Alimentară-AGRALIM, în septembrie, la Iași

Agralim-105În perioada 26-29 septembrie 2013, la Iași, va avea loc“Târgul pentru Fermieri și Industrie Alimentară – AGRALIM” , cel mai important eveniment expozițional derulat în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (Moldova) în domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acesta se va desfășura în două locații distincte, care separă și zonele de interes, respectiv Centrul Expozițional Providența și Platforma Expozțtională CUG pentru agricultură și zootehnie și Centrul Expozițional Moldova pentru industrie alimentară.
Târgul AGRALIM va fi structurat pe 3 direcții specializate:

  1. Agro Farma – Târg pentru Agricultură, Mașini și Utilaje Agricole;
  2. Agro Alimenta – Târg pentru Industria Alimentara și Ambalaje;
  3. Agro Zoo – Târg de Animale și Păsări de Rsă.

Simultan cu Târgul AGRALIM se va desfășura Forumul Agricol (26-27 septembrie) având ca tematică centrala “Exemple de succes și modele europene de activități în agricultură și industria alimentară” și Balul Fermierilor (26 septembrie) la care vor fi invitați peste 300 de fermieri din zona Moldovei, prilej de socializare, recunoaștere și premiere a excelenței în domeniul agriculturii.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult