Târgul Naţional al Mierii se desfăşoară între 19 şi 21 aprilie, la Bucureşti

19

mieretarg

Asociaţia Crescătorilor de Albine organizează, la Bucureşti, în perioada 19-21 aprilie cea de-a 8-a ediţie a Târgului Naţional al Mierii, pe platforma apicolă din Băneasa, potrivit recolta.eu.

 

La târgul de miere vor participa apicultori ca producători primari, dar şi firme specializate în procesarea produselor apicole şi realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

 

Totodată, pentru a veni în sprijinul producătorilor din apicultură, la târg se vor putea găsi produse pentru nutriţia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi şi componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărţi de specialitate, dar şi alte materiale utile pentru o apicultură performantă.
În cadrul Târgului, pe 19 aprilie va fi organizată o conferinţă a apicultorilor care îl va avea ca invitat pe Gilles Raţia, preşedintele Federaţiei Internaţionale a Asociaţiilor Apicultorilor – APIMONDIA. Acesta le va vorbi celor prezenţi despre unele aspecte legate de finanţarea apiculturii din Franţa, problemele actuale din apicultura mondială, dar şi alte subiecte de interes ţinând cont de desfăşurarea Congresului Apimondia de la Kiev din toamnă acestui an. (Sursa: recolta.eu)

 

Citește și

Cmentariile sunt închise