Târgul Naţional al Mierii: 100 de apicultori aduc bucureştenilor miere şi produse apicole din toată ţară

7

mierebunaPeste 100 de apicultori vor aduce bucureştenilor miere şi produse apicole din toate colţurile ţării, acestea fiind prezentate în cadrul celei de-a 9-a ediţii a Târgului Naţional al Mierii, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (ACA), în perioada 13 – 15 septembrie 2013, pe platforma Apicolă din Băneasa.

Târgul Naţional al Mierii este susţinut constant de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în această toamnă evenimentul fiind deschis în prezenţa secretarului de stat Daniel Botănoiu, la ora 12.00, urmat de o conferinţă de presă.

Acest târg este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate consumatorilor de produse apicole din zona Capitalei.

“La ediţia de toamnă a Târgului Naţional al Mierii estimez că vor fi prezenţi mai mult de 100 de apicultori pentru că până la această dată s-au înscris deja 80, iar producţia de miere a fost mai bună ca în 2012, chiar dacă nu va depăşi 70% din producţia medie obţinută într-un an normal. Va exista şi în acest an la târg o gamă diversificată de produse apicole la preţuri accesibile pentru consumatori, dar şi un concurs dedicat femeilor apicultor, pentru că în ultima perioadă tot mai multe femei sunt atrase de această meserie”, a declarat preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România (ACA), Ioan Fetea. (Integral pe AGERPRES)

Citește și

Cmentariile sunt închise