Târgu Mureş -Capitala Europeană a Rasei Bălţată tip Simmental

46

DSCN2339Congresul International al Rasei Băltată tip Simmental desfaăşurat la Târgu Mureş în perioada 7-8 august 2015 reprezintă evenimentul anului pentru toţi crescătorii de animale din România.

Manifestarea a fost organizată de:

 

Federaţia Crescătorilor  de Bovine din România (FCBR)

Organizaţia Naţională de Însămânţări Artificiale din România (ONIA)

Organizaţia de Control Oficial a Producţiilor (ACTJM)

Din Program:

DSCN2498Prezentări tematice a delegaţiei europene şi specialiştilor din România  în cadrul workshop-lui privind reproducţia, COP precum  şi alte prezentări interesante pentru toţi  participanţii la sedinţa de lucru.

A doua parte interesantă a programului a fost marcată de discursul de deschidere ţinut de  preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, dr. Claudiu Frânc, din impunătoarea Sală Mare a Prefecturii din Târgu Mureş.

Punctul-cheie al evenimentului a fost: Aderarea  FCBR la Federaţia Europeană de Bălţată, ca membru cu drepturi şi obligaţii depline.

Punctul culminant al întregului eveniment fost  prezentarea în ringul special amenajat a celor mai frumoase exemplare din rasa Bălţată de tip Simmental din România într-un cadru de sărbătoare adevărată pentru aceşti minunaţi fermieri

 

Citește și

Cmentariile sunt închise