Târg de produse tradiţionale şi ţărăneşti autentice, în perioada 24-26 octombrie, la Iaşi

51

pozatargager

Consiliul Judeţean Iaşi prin Camera Agricolă Judeţeană Iaşi și în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași organizează Târgul de Produse Tradiționale și Țărănești Autentice în perioada 24-26 octombrie. Deschiderea oficială va avea loc în data de 24 octombrie, la ora 1300.

La acest târg vor participa peste 20 de producători agricoli și meșteșugari din comunele județului Iași, care vor prezenta și comercializa produse tradiționale și țărănești de sezon.

Târgul de Produse Tradiționale și Ţărănești Autentice este un eveniment dedicat micilor producători, unde consumatorii pot cumpăra produsele tradiționale și locale românești, alimente tradiționale și proaspete direct de la cei care le produc.

Acest târg face parte din seria de acțiuni din cadrul proiectelor privind susținerea micilor producători demarată de Consiliul Județean Iași încă de la începutul anului trecut.

Târgul se desfăşoară  la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad Iași, cu prilejul Simpozionului Ştiinţific Internaţional al Facultăţii de Agricultură.

Raluca Daria Diaconiuc

Citește și

Cmentariile sunt închise