21 ianuarie 2022 - 06:58

Târg de Florii, la Alba Iulia, cu produse tradiţionale

targ_floriiTimp de două zile, vineri, 3 aprilie şi sâmbătă, 4 aprilie, tradiţia autentic românească va fi reînviată în Piața Pascu din Alba Iulia. Este vorba despre cea de-a patra ediție a Târgului de florii, ce va aduce în fața publicului albaiulian produse tradiționale, meșteri populari, ateliere de creaţie, demonstraţii culinare și de artizanat. Târgul  va fi deschis în Piaţa Pascu din cartierul Cetate vineri și sâmbătă  între orele 10.00 și 18.00.

Târgul de Florii – Traditii Românești reuneşte la Alba Iulia producători de produse tradiționale, ecologice, bio și de casă din întreaga țară, dar și meșteri populari ce realizează icoane, obiecte sculptate din lemn și artizanat, obiecte de ceramică, țesături, cusături, articole din piele.

Vizitatorii vor putea alege dintr-o ofertă vastă de produse de calitate, atestate, care reînvie gustul autentic românesc, precum cele din carne, lactate, prăjituri, produse de patiserie, conserve de fructe şi legume de la producători din judeţul Alba dar şi din judeţele Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa Năsăud, Brașov, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Vâlcea.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale, Ecologice și de Casă „Alba Transilvania” și Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești Alba – ATMA.