Tarabele cu produse proaspete din piata aduse acasa cu o aplicatie mobila

La Iași, un grup de IT-iști au venit în sprijinul producătorilor locali. Cei din IT au creat și au lansat recent Piața Delivery, o aplicație mobilă dedicată iubitorilor de produse proaspete, românești, din gospodărie.

Aplicația Piața Delivery, disponibilă gratuit în Google Play și AppStore, invită, practic, producătorii locali să își amenajeze o tarabă, exact ca într-o piață agroalimentară, doar că virtual, iar cumpărătorii să sprijine micii gospodari, să-i caute în aplicație și să le cumpere produsele precizează inițiatorii aplicației. 

Printre tarabele care au deja cumpărători în Piața Delivery sunt: “Taraba cu brânzică“ a unui mic producător de lactate din Tomești, taraba cu legume proaspete a lui Kolea Macarov din Târgu Frumos, “Ia și Gustă“ a unui fermier, tot din Târgu Frumos, cu o experiență de 27 de ani în cultivarea legumelor cu gust autentic.

De asemenea, în Piața Delivery, tot mai numeroșii cumpărători online găsesc: caș și urdă de la Stâna Ciobănică sau de la mica stână gospodărită de Diana și Gabriel din satul Brătești, comuna ieșeană Stolniceni Prăjescu; miere de la taraba “Nectarul Florilor“ a cunoscutului apicultor Constantin Covăsneanu; iepuri de la “Iepuri Țigănași“; ouă și păsări de curte de la “Taraba cu Păsări“, “Puiul de Curte“ sau de la taraba “De prin curte adunate“, dar și produse din carne preparate tradițional, fără conservanți și fără E-uri de la “Măcelaru’ Priceput“. Toate, direct pe telefon, într-un singur loc a declarat Călin Rugină, unul dintre creatorii platformei online.

Pentru a putea folosi aplicația, cumpărătorul trebuie să introducă adresa la care dorește să se facă livrarea produselor, să navigheze, să-și aleagă produsele dorite și să le pună în coș spun inițiatorii aplicației. 

- Publicitate -

Odată comanda lansată, producătorul va primi un mesaj, iar clientul va fi notificat asupra livrării, mai explică Rugină.

Autor: Daria Diaconiuc

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole