Tabără: Există miere ecologică produsă într-o zonă poluată cu uraniu

36

buruieniInvitații lui Rareș Hăbeanu, Valeriu Tabără și Ion Toncea, au afirmat că multe dintre produsele care sunt vândute ca fiind ecologice, nu sunt. Tabără a povestit cum mierea provenită dintr-o zonă profund poluată, în care sunt încă rămășițe de uraniu,  este vândută ca fiind ecologică.

Cei doi au recunoscut că mai sunt multe de făcut în acest domeniu și le-au recomandat românilor să ceară în permanență  actele doveditoare și atestatele de producători.

Laurențiu Baciu, prețedintele LAPAR, a blamat și el falsele produse ecologice de pe piață: “O agricultură făcută rational, chiar cu produse toxice, nu ne îndepărtează de acest concept și de o piață pe care acest brend al produselor ecologice a fost batjocorit de neaveniți care, din lăcomie, au făcut artificii declarând produse ecologice, niște păcăleli. Unii i-au păcălit și pe cei din inspecții, deci nici măcar atestatele nu sunt suficiente”, a declarat Baciu.

Citește și
1 Comentariu
  1. […] “O agricultură făcută rațional, chiar cu produse toxice, nu ne îndepărtează de acest concept și de o piață pe care acest brend al produselor ecologice a fost batjocorit de neaveniți care, din lăcomie, au făcut artificii declarând produse ecologice niște păcăleli. Unii i-au păcălit și pe cei din inspecții, deci nici măcar atestatele nu sunt suficiente”, a declarat Baciu, citat de agro-tv.ro. […]

Cmentariile sunt închise