Syngenta: Modificări de utilizare a produselor VERTIMEC® si  VOLIAM TARGO®

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în domeniu de utilizare a produsului VERTIMEC®.

Pentru conformarea cu noile Limite Maxime de Reziduuri (LMR) aprobate la nivelul Comisiei Europene pentru substanța activă abamectin, compania Syngenta Agro S.R.L. a solicitat revizuirea, în Certificatul de omologare al produsului Vertimec 1,8 % EC, a indicațiilor de utilizare, astfel încât să se respecte noile LMR. În consecință, apare următoarele modificări în domeniu de utilizare:

  • Măr, păr, gutui și salată – retragerea utilizării;
  • Castraveți – reducerea dozei de utilizare de la 60-80 ml/hl la 60 ml/hl;
  • Ardei, căpșun, mur și zmeur – reducerea dozei de la 1-1,2 l/ha la 1 l/ha, cu maxim 1 aplicare pe an, cu excepția ardeiului (pentru ardei sunt permise 3 aplicări pe an);
  • Tomate – reducerea numărului de aplicări pe an de la 5 la 3.

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în domeniu de utilizare a produsului VOLIAM TARGO®.

Pentru conformarea cu noile Limite Maxime de Reziduuri (LMR) aprobate la nivelul Comisiei Europene pentru substanța activă abamectin, compania Syngenta Agro S.R.L. a solicitat revizuirea, în Certificatul de omologare al produsului Voliam Targo®, a indicațiilor de utilizare, astfel încât să se respecte noile LMR. În consecință, apare următoarele modificări în domeniu de utilizare:

  • Retragerea utilizării la culturile de măr și păr.

Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.

- Publicitate -

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole