Suplimentare de trei milioane de euro pentru subvenţionarea produselor bio

rosiibio

O hotărâre de guvern care vizează suplimentarea cu trei milioane de euro a subvenţiilor pentru îmbunătăţirea calităţii produselor în sectorul de agricultură ecologică va fi adoptată, marţi, în şedinţa de Guvern.

Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta, care a salutat iniţiativa Ministerului Agriculturii, exprimându-şi totodată speranţa că pentru anul viitor susţinerea în domeniu va creşte.

“Am văzut la Nurnberg că realmente producţia românească de produse ecologice e apreciată şi e o zonă în care România poate să se dezvolte foarte mult”, a spus primul-ministru, la începutul şedinţei de Guvern.

Primul-ministru Victor Ponta a participat pe 14 februarie la cel mai mare târg de comerţ cu produse ecologice din lume “BioFach Nurnberg 2013”, la care România a deţinut statutul de “”Țara Anului”.( Sursa: AGERPRES)

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult