Succes românesc la Bruxelles!

Iată că românii au parte și de bucurii venite dinspre Bruxelles!

Tânărul fermieri român Alin Luculeasa este câștigătorul premiului pentru cel mai bun proiect digital, acordat în cadrul celui de-al 8-lea Congres European al Tinerilor Fermieri organizat zilele acestea la Bruxelles.

„Lumea are nevoie de fermieri, ei sunt coloana vertebrală a comunităților rurale și este de datoria noastră, pentru un viitor sigur, să îi sprijinim. Ca vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală am apărat mereu interesele agriculturilor europeni și îmi doresc ca, prin fiecare decizie luată, să insipirăm tot mai mulți tineri să se alăture sectorului agricol, iar România să devină un punct de reper pentru Europa din acest punct de vedere!”, a declarat europarlamentarul Daniel Buda care a fost prezent, alături de o delegație de tineri fermieri români dedicați și ambițioși, la lucrările Congresului European al Tinerilor Fermieri de la Bruxelles.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole