Subvenții APIA ASTĂZI în conturile fermierilor! Anunțul directorului Adrian Pintea

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă plata subvențiilor pentru fermierii români. Până la această dată, peste 671.000 de agricultori au fost autorizați la plată, iar plata avansului va continua până în 30 noiembrie 2022.

Potrivit anunțului făcut de directorul general al APIA, Adrian Pintea, 1,18 miliarde de euro au fost virați până acum în conturile fermierilor în cadrul acestei campanii de plăți în avans.

”În ciuda frigului și a ninsorilor, există anumite lucrări pe care fermierii noștri le efectuează în această perioadă, respectând codul bunelor practici agricole. Noi le suntem alături, prin măsurile pe care le adoptăm în sprijinul lor. Respectând angajamentele asumate, am autorizat la plată în avans 1,18 miliarde euro pentru un număr de 671.451 de fermieri care au depus cereri la APIA în Campania 2022”, a precizat Adrian Pintea.

Totodată, șeful APIA a mai transmis că instituția pe care o conduce lucrează, în această perioadă, în cadrul grupurilor de lucru organizate la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru definirea cadrului legal de implementare a noului PNS.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole