Strategia de combatere a secetei, reactualizată

37

culturaagroMinisterul Agriculturii a publicat marţi, un proiect de modificare a hotărârii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comitetului Naţional pentru Combaterea Secetei, a Degradării Terenurilor şi a Deşertificării, după cum se arată pe recolta.eu.

În baza Hotărârii Guvernului nr. 474/2004 a fost înfiinţat Comitetul Naţional pentru Combaterea Secetei, a Degradării Terenurilor şi a Deşertificării, denumit în continuare comitetul naţional, care a elaborat şi adoptat cu observaţii, în şedinţa din 15.04.2008, Strategia naţională de combatere privind reducerea efectelor secetei, prevenirea şi combaterea degradării terenurilor şi deşertificării, pe termen scurt, mediu şi lungă€.
Această strategie nu a fost supusă aprobării Guvernului de către comitetul naţional la data adoptării şi, având în vedere reorganizarea instituţională, componenta comitetului naţional nu mai este de actualitate, iar comitetul nu îşi mai poate desfăşura activitatea.
Proiectul aduce modificări textului Hotărârii în vederea operaţionalizării comitetului naţional şi finalizării „Strategiei naţionale de combatere privind reducerea efectelor secetei, prevenirea şi combaterea degradării terenurilor şi deşertificării, pe termen scurt, mediu şi lung”.

Sursa: recolta.eu

Citește și

Cmentariile sunt închise