Start-Up Nation – Informare importantă pentru antreprenorii care au aplicat la finanțarea de 200.000 lei

Minsiterul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) transmite un mesaj de ultimă oră către antreprenorii înscriși în programul Start-Up Nation. Într-o informare publicată pe facebook, MAT le cere celor care au aplicat pentru fondurile nerambursabile de maximum 200.000 de lei să fie atenți la conturile deschise în aplicația granturi IMM.

”Persoanele care au aplicat pentru a obține o finanțare de până la 200.000 lei în cadrul programului Start-Up Nation, atât pentru Pilonul I – Național, cât și pentru Pilonul II – Diaspora, sunt rugate să urmărească contul deschis în aplicația informatică granturi.imm.gov.ro!

MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin proces de evaluare a celor 15.319 cereri de finanțare aferente pilonului național, precum și a celor 1.648 de cereri de finanțare aferente pilonului dedicat diasporei.

Mai exact, sunt verificate, pe rând, completarea tuturor câmpurilor de către solicitanți, eligibilitatea codului CAEN Rev 2, inclusiv legăturile activelor achiziționate cu fluxul activităților/subactivităților care sunt necesare desfășurării activităților codului CAEN pentru care se solicită finanțare, precum și încadrarea în categoria IMM și declarațiile asumate.

În această etapă, echipa tehnică poate solicita aplicanților o serie de clarificări suplimentare. Dat fiind faptul că toată corespondența are loc electronic, prin intermediul aplicației informatice amintite, este absolut necesar să verificați permanent contul deschis, astfel încât să vă încadrați în termenele procedurale”, a transmis instituția.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole