Sorin Radu – secretar de stat în MADR; Florin Faur preia șefia APIA

81

Sorin Radu, directorul Centrului Regional de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Satu-Mare, și Florin Marius Faur, director executiv la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Timiș, vor fi numiți cel mai probabil din 2 decembrie secretar de stat în Ministerul Agriculturii, respectiv director general al APIA.

Informațiile au fost furnizate joi de către ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. În urmă cu o săptămână, Irimescu îl dădea „ca sigur succesor” pentru postul de secretar de stat, rămas vacant după demisia lui George Turtoi, pe Alexandu Potor, președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală (FNGAL). Ulterior, acesta ar fi declinat oferta deoarece avea proiecte importante în derulare, însă exista și riscul să intre în conflict de interese, potrivit AGERPRES.

Citește și
1 Comentariu
  1. raul spune

    Buna ziua
    Avand in vedere “osanalele” aduse pana in acest moment dlui ministru “tehnocrat” Achim Irimescu am ajuns la concluzia ca este omul asteptat de 25 de ani la Ministerul Agriculturii,
    Dar cu viitoarea probabila numire a directorului general Apia , in persoana dlui Florin Faur , care s-a evidentiat de a lungul timpului in care a condus Apia doar cu un comportament suburban si limitat din punct de vedere intelectual, domnul ministru “tehnocrat” al agriculturii a daramat toata increderea si speranta ca agentiile din subordinea ministerului vor fi conduse de oameni adevatati.
    Dupa numirea lui Faur o sa inceapa rezboiul in Apia iar fermierii vor fi la fel de “multumiti” ca si pana acum

Cmentariile sunt închise