SORIN CÎMPEANU A FOST ALES PREȘEDINTE AL AGENȚIEI UNIVERSITATE A FRANCOFONIEI

Rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Sorin Cîmpeanu, a fost ales, vineri, preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei, în prezenţa reprezentanţilor a 1.000 de universităţi din 111 ţări.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Cîmpeanu participă, în perioada 10-12 mai 2017, la Marrakech, în Maroc, la cea de a 17-a adunare generală a Agenţiei Universitare a Francofoniei, la care sunt prezenţi reprezentanţi din aproximativ 1.000 de universităţi, din 111 ţări. Cu această ocazie, a fost ales un nou consiliu de administraţie al Agenţiei Universitare a Francofoniei.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu a spus că este o onoare pentru România această alegere. “Este o victorie. România a câştigat prin vot preşedinţia Agenţiei Universitare a Francofoniei. Este o onoare şi totodată o mare responsabilitate”, a afirmat pentru News.ro Sorin Cîmpeanu. Din Agenţia Universitară a Francofoniei fac parte peste 800 de instituţii de învăţământ superior şi de cercetare din peste 100 de ţări.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult