Solicitare URGENTĂ la Ministerul Agriculturii! Ajutor de stat de 200 milioane EURO

Ministerul Agriculturii ar trebui să acorde urgent un ajutor de stat pentru fermierii români ca să-și poată cumpăra îngrășămintele de care au nevoie. Potrivit fermierului Laurențiu Baciu, cu o cheltuială de 200 de milioane de euro în această perioadă, Ministerul Agriculturii ar putea să genereze producții în valoare de 4-5 miliarde de euro.

”Anul acesta, dacă Guvernul ar face un efort în jur de 200 de milioane de euro pentru îngrășăminte, măsura ar duce la respectarea tehnologiilor, la obținerea unor producții mari și așa cum făcusem niște calcule, cei 200 de milioane de euro cheltuiți în perioada aceasta când fermierii sunt fără bani ar aduce un plus de producție de 4-5 miliarde de euro. Eu zic că merită, indiferent care ar fi efortul. Știm cu toții că în țara aceasta s-au dus miliarde de euro pe apa sâmbetei, or ca să dai un ajutor de 200 de milioane de euro și să produci materie primă de 4-5 miliarde, eu zic că nu e la îndemâna oricui”, a precizat fermierul Laurențiu Baciu în emisiunea ”Agroproiect de succes”.

Interviul complet cu fermierul băcăuan poate fi urmărit pe canalul de youtube Agro TV sau cu un click pe video-ul de mai jos:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole