Socul, adjuvant în dietă

52

Socul este cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice cu privire la combaterea creşterii în greutate şi a obezității. Consumul de soc, sub formă de ceai, este recomandat în orice dietă detoxifiantă, întrucât planta elimină toate toxinele din corp şi luptă împotriva kilogramelor în plus.

Florile de soc acţionează ca un diuretic natural, au efect laxativ şi provoacă transpiraţie abundentă, contribuind astfel la scăderea în greutate. De asemenea, consumul de soc determină buna funcţionare a organismului şi estompează aspectul de coajă de portocală al pielii, prin eliminarea toxinelor şi a apei reținute în corp. Nu în ultimul rând, socul inhibă pofta de mâncare şi astfel tentaţia de a consuma alimente bogate în calorii va fi diminuată.

Bea ceai de soc!

Cura cu ceai de soc îţi poate fi de mare ajutor atunci când vrei să îţi remodelezi corpul. Efectul său laxativ previne constipația, o problemă des întâlnită în cazul persoanelor care nu au o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult