ŞOC LA APIA! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SALARIILE ANGAJAŢILOR

De la 1 ianuarie 2018 se va aplica o noua grila de salarizare.

Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura este mereu blamata de catre fermieri. Angajatii sunt acuzati ca nu isi fac treaba, desi primesc salarii bune. Situatia se va schimba de la inceputul anului viitor. Nu va bucurati prea tare. Nu inseamna ca treaba va merge ca unsa, ci ca se vor reduce lefurile.

Astfel, angajatii din teritoriu vor avea salarii mai mici. Un consilier superior cu gradul I, angajat al unei agentii din teritoriu, va incasa mai putin cu 433 lei lunar. Daca pana acum erau acuzati ca nu isi fac treaba, sa vezi de acum inainte distractie.

Situatie sta cu totul altfel la „centru”. Un consilier superior cu gradul I va avea leafa mai mare cu 1709 lei. Aceste decizii au fost comunicat tuturor angajatilor, astfel ca cele doua sindicate din APIA pregatesc acum actiuni de protest. Cum insa liderii nu fac altceva decat sa puna batista pe tambal, cei care vor avea de suferit vor fi fermierii, care se vor confrunta cu si mai mari probleme de acum inainte atunci cand vor avea de lucru cu functionarii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole