Slăbește cu fructe și legume de sezon!

Cine a zis că-ți trebuie mulți bani ca să ai formele dorite? Dacă ești cumpătată, poți să scapi foarte simplu de kilogramele în plus. Pe lângă exercițiile fizice, în ajutor îți vin fructele și legumele de sezon!

Gutuile stopează acțiunea grăsimilor

Dacă ții o cură de slăbire este indicat să consumi gutui. Ele conțin apă, acizi organici, pectine, protide, taninuri, vitamine și minerale necesare pe durata unui regim alimentar. Î

ntrucât sunt fructe acide, ele intervin cu succes în procesul de neutralizare a grăsimilor.

Merele sunt sățioase

Slabe în calorii şi bogate în fibre, cu 95 de calorii şi 4 g fibre/fruct, merele sunt gustoase şi săţioase, foarte bune pentru perioadele în care vrei să iei o gustare între mese. O cană cu mere confiate, tăiate bucăţi, mâncate zilnic, timp de un an, te ajută să slăbești și reglează nivelul colesterolului datorită antioxidanţilor şi pectinei din compoziția lor.

Țelina este bogată în fibre

Ce-ai zice de o salată delicioasă cu piept de pui la grătar, morcov și țelină? Este foarte sănătoasă și îți astâmpără senzația de foame. Pe lângă morcov, țelina este una dintre legumele care conțin cele mai puține calorii. În plus, este bogată în fibre, ajută la buna funcționare a tranzitului intestinal și se poate consuma până când te saturi.  

Broccoli are puține calorii

O altă legumă delicioasă și bună pentru silueta este broccoli. Îl poți consuma fiert, ca o garnitură la pește sau carne de pui, în paste sau crud cu hummus. El furnizează doar 30 calorii per suta de grame.

Varza elimină toxinele

Albă, roșie, creață sau de Bruxelles, varza este un aliat de nădejde în lupta contra kilogramelor nedorite. O poți prepara ca supă, salată sau poți bea suc de varză, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Amestecă  200 ml suc de varză și o cantitate asemănătoare de suc de grepfrut. Bea zilnic un pahar, cu 5-10 minute înainte de masă, deoarece are un puternic efect inhibitor al apetitului și favorizează eliminarea toxinelor. Un tratament durează două luni și poate fi reluat, la nevoie, după o pauză de 10 zile.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult