Singurul târg de energie regenerabilă din Transilvania își deschide porțile la Cora

38

Singurul târg de energie regenerabilă și construcții ecologice din Transilvania își deschide porțile peste doar trei săptămâni, în parcarea Cora Hipermarket cel mai mare centru comercial independent din Cluj-Napoca și vine cu noutăți de senzație!
Vreme de 4 zile, din 10 până în 13 mai 2012, clujenii vor putea vedea cele mai inovative și ecologice mijloace de construcție, încălzire și chiar răcire a unei locuințe. Expozanții vor prezenta mecanisme din cele mai diverse, de la pompe de căldură, la panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme de încălzire în pardoseală, panouri radiante cu infraroșu și case de lemn.

Una din noutățile acestei ediții o reprezintă casa din lemn care va fi amenajată într-un mod inedit! Astfel, unul dintre participanți va amenaja o construcție ecologică din lemn în mod tradițional maramureșean! Ștergare, farfurii, mâncarea tradițională și ceterașii vor fi la loc de cinste la această ediție.

Astfel, Târgul EcoLogica demonstrează anul acesta că utilul eficienței energetice poate fi îmbinat cu plăcutul designului autohton. Sursa: gazetadecluj.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult