20 octombrie 2021 - 21:59

Sibiu: Expoziție de găni și iepuri de rasă în Piața Rahovei

gaini_curteLa sfârșitul acestei săptămâni, sibienii au ocazia să admire păsări de curte și iepuri de rasă în cadrul unei expoziții organizate în Piața Rahovei, în hala de lactate. Expoziția a ajuns la cea de-a XXI-a ediție și este organizată de Camera Agricolă Județeană Sibiu, împreună cu Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurale Sibiu și a Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

‘Ne bucurăm că putem continua tradiția acetei expoziții mult iubită și așteptată de copii în special. Invităm așadar copiii, alături de părinți și bunici, să vină la expoziție să vadă zeci de găini și iepuri de rasă, exponate deosebite care îi vor încânta, aduse de crescători din județul Sibiu, cărora le mulțumim pentru colaborare’, a precizat Georgeta Purima, directorul Camerei Agricole Județene Sibiu.

Expoziția de păsări de curte și iepuri de rasă se va desfășura în perioada 19 — 21 februarie, după următorul program: vineri: 12 — 18, sâmbătă: 9 — 18, iar duminică: 9—14.

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru adulți, 2,5 lei pentru copii, iar cei care doresc mai pot plăti 1 leu pentru un bilet de tombolă.