Sibiu: 17 comune beneficiază de ajutor de la Guvern

21

furtunaCele 17 contracte de finanțare a lucrărilor de infrastructură în comunele Judeţului Sibiu au fost semnate la sediul Consiliului Județean Sibiu.

Prima tranşă de contracte de finanţare pentru modernizări de infrastructură în comunele sibiene a fost semnată astăzi. De fondurile alocate anul acesta vor beneficia 17 comune, care vor folosi banii pentru investiţiiîn infrastructura de apă, canalizare, infrastructura socială şi modernizarea drumurilor judeţene.

“8,4 milioane de lei merg pe infrastructura de apă din 11 localităţi, 2,46 milioane de ei pentru infrastructura de canalizare pentru 7 localităţi, 320 de mii de lei pentru infrastructura socială la o singură localitate, Turnu Roşu, 750 de mii de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local pentru 3 localităţi şi 9,11 milioane de lei pentru 3 drumuri judeţene”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Primarii comunelor beneficiare sunt mulţumiţi de contractele semnate şi spun că acestea sunt investiţii de mult aşteptate de locuitori. (Integral pe radiocluj.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise