Sesiunea pentru depunerea proiectelor pe Măsura 121- Modernizarea exploatațiilor agricole se prelungește

18

tinerifermieriAgenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță prelungirea termenului limită pentru depunerea de proiecte aferente Măsurii 121 Modernizarea exploatațiilor agricole, până la data de 31 iulie 2014. Astfel, perioada de desfășurare a sesiunii de primire de proiecte pentru Măsura 121 este 20 mai 2014 — 31 iulie 2014.

Prelungirea sesiunii cereri de proiecte vine în urma deciziei Autorității de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ca urmare a solicitărilor directe primite din partea potențialilor beneficiari.

Potrivit unui comunicat de presă, motivele care au determinat solicitarea prelungirii au fost lipsa timpului necesar pentru eliberarea avizelor și autorizațiilor de către instituțiile competente, precum și suprapunerea cu actuala campanie de recoltare, fapt ce a produs întârzieri în întocmirea Dosarului Cererii de Finanțare.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Oficiilor Județene pentru Finanțarea Investițiilor Ruralae (OJFIR), în intervalul orar 09:00 — 14:00 (pentru fermele de familie) și on-line, pe www.apdrp.ro. Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în Ghidul Solicitantului aferent acestei măsuri.

Reamintim faptul că Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) s-a reorganizat și a devenit Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Citește și

Cmentariile sunt închise