Seminarul Asociatiile de agricultori si composesoratele de paduri – actori cheie ai economiei sociale din mediul rural

56

Bucuresti, 12 iunie 2012, ora 10:30
 
Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii al Academiei Romane si Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, organizeaza  seminarul „Asociatiile de agricultori si composesoratele de paduri – actori cheie ai economiei sociale din mediul rural” care va avea loc in 12 iunie 2012 cu incepere de la ora 10:30, la sediul Institutului pentru Cercetarea Calitatii Vietii, Casa Academiei, Calea 13 Septembrie, nr. 13.


La seminar vor fi facute publice rezultatele primei anchete de teren reprezentative la nivel national in randul asociatiilor de fermieri si a celor de proprietari de paduri, obsti si composesorate din Romania.
Concluziile preliminare ale studiului ICCV vor fi punctul de pornire al unei dezbateri cu privire la rolul si locul acestor organizatii ca actori cheie ai economiei sociale si modalitatile de sprijinire a dezvoltarii acestui sector in Romania.  
Ne-ar face o deosebita placere sa ne fiti alaturi la acest eveniment pentru a dezbate, impreuna cu vorbitorii si ceilalti participanti, starea actuala a sectorului asociativ al agricultorilor si proprietarilor din paduri din Romania, provocarile, obstacolele si oportunitatile cu care se confrunta si posibilele solutii, inclusiv politici publice care ar putea stimula dezvoltarea sectorului.
Agenda preliminara a evenimentului este disponibila AICI. Agenda finala va fi comunicata in timp util tuturor celor care confirma prezenta la eveniment.
 
Pentru detalii va sta la dispozitie Ruxandra Palade, organizator evenimente,  ruxandra.palade@ fdsc.ro, 0753.220.110 (in cursul saptamanii, intre orele 9:00 si 17:30).
 
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului ” Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul National de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!”

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult