19 octombrie 2021 - 18:06

Selecții pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol în Spania

capsuniAgenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în data de 25 ianuarie 2016 la Călărași și în perioada 27 — 28 ianuarie 2016 la Craiova doua selecții pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol în Spania.

Se oferă 800 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii țări, de muncitor necalificat în agricultură la cules de căpșuni.

Contractele de muncă au durata de aproximativ 3 luni și încep din a doua jumătate a lunii februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră și 39 ore pe săptămână. Salariul este de 40 euro brut/zi conform Convenției Colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Această ofertă de muncă se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani.

Persoanele cu domiciliul în județul Bistrița — Năsăud interesate de această ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița — Năsăud din Bistrița, strada Gării, nr. 2-4, et. Ll, cam. 15, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.