Șeful APIA, mesaj pentru fermieri: ”Am efectuat toate plățile”

La sfârșit de an, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a adresat, pe pagina oficială de facebook a instituției, un scurt mesaj pentru beneficiarii tuturor subvențiilor plătite de agenției.

”2022 a fost un an cu multe provocări, dar pe care îl încheiem cu satisfacția lucrului bine făcut. Ne-am îndeplinit misiunea asumată față de fermieri, am efectuat toate plățile așa cum ne-am angajat: la timp, corect și transparent.

Vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi fermierilor pentru că au avut încredere în noi, întregii echipe APIA pentru munca susținută pe tot parcursul anului, pentru dedicare și profesionalism, tuturor colaboratorilor agenției pentru parteneriatele fructuoase și, nu în ultimul rând, echipei Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale conduse de domnul ministru Petre Daea pentru susținerea permanentă”, a precizat Pintea.

În cursul Campaniei 2022, APIA a autorizat plăți de peste 2 miliarde de euro pentru fermieri. Plata regulara a fost acordata pentru un număr de 730.003 de fermieri, reprezentand 93,17% din totalul fermierilor eligibili.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Domnule ministru eu nu am primit plata de 30 la sută diferența de subvenție Sun la Apia Patirlagelr din jud buzău îmi spune s au făcut plățile în 16 de c Acum suntem în 5 iannu am primit niciun ban Sun pe dl ing care răspunde de com noastră și îmi spune banii sunt virați dar eu sunt in concediu Pe 3 Ian bun iar ing vin mîine la serviciu și va sun eu Nu am sunat pe 4 am sunat pe 5 ianuarie și mi încheie tel fond ton de ocupat Dumilor care v am vota de ce vă bateți joc de noi Nu cerem bani din buzunarul vostru e dreptul nostru Sa va fie rușine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole