SECURITATEA AGROALIMENTARĂ POSTDECEMBRISTĂ

129

Va prezentam acum o analiza agrostrategica comparativa intre Romania si celelalte state foste comuniste, dar si intre Romania si statele dintotdeauna capitaliste, din perspectiva gradului de securitate agroalimentara la nivel european.

SINTEZA AGROSTRATEGICĂ, coproducţie moderata de Madalina Neacsu si realizată în parteneriat cu Agrointelligence SISA, a a abordat ă pozitia pe care o ocupa Romania in blocul fost comunist, din perspectiva securitatii agroalimentare.

Invitatul, Laurentiu Nedianu – analist in geopolitica, a punctat lipsa unor strategii si politici agroalimentare durabile in Romania, prin raportare la agricultura Poloniei, care reprezinta unul dintre modelele de succes în Uniunea Europeană, reușind să își depășească dificultățile legate de calitatea slabă a solului și de producțiile cu mult sub media UE.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult