VIDEO – Se REZILIAZĂ contractele de GAZ! Sute de mii de tone de cereale, în pericol să putrezească!

De la 1 octombrie, companiile distribuitoare reziliază contractele de gaz pentru 60.000 de agenți economici, inclusiv din sectorul agricol!

Fermierul Laurențiu Baciu, un investitor cu greutate în agricultură din zona Bacăului, a confirmat această informație într-un interviu realizat de reporterul AgroTV Marius Milea, declarând că și grupul său de companii a fost anunțat de către distribuitori că i se vor rezilia contractele de gaz.

În sistemul de depozitare al materiilor prime din agricultură, gazul metan este esențial pentru buna funcționare a celulelor de depozitare. Cu alte cuvinte, fără această utilitate, sutele de mii de tone de cereale nu vor mai putea fi păstrate în condiții optime.

Aflați pe larg despre această situație fără precedent cu care se confruntă fermierii români într-un material prezentat în jurnalul de știri al AgroTV de marți, 20 sepembrie:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole